szerző:
MTI / hvg.hu
Tetszett a cikk?

Utolsó útjára kísérték a Bács-Kiskun megyei Akasztón Stadler Józsefet.

Trombitaszóval búcsúztatta Lagzi Lajcsi Stadler Józsefet szombaton Akasztón. Az országos hírű vállalkozó hatvanhat éves korában hunyt el kedden.

©
©
©

Stadler József a rendszerváltás utáni Magyarország egyik szimbolikus figurája, akit sokan a szülőfalujában, Akasztón felépített stadionról vagy éppen börtönbüntetéssel végződő adócsalási ügyeiről ismertek. Két hete könyvének dedikálásakor rosszul lett Solton, a hírek szerint agyvérzést kapott, a dunaújvárosi kórházban ápolták haláláig.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Vállalkozás

Meghalt Stadler József

Hatvanhat évesen meghalt Stadler József vállalkozó, a rendszerváltás utáni Magyarország egyik szimbolikus figurája, akit sokan a szülőfalujában, Akasztón felépített stadionról vagy éppen börtönbüntetéssel végződő adócsalási ügyeiről ismertek.

Kiss Ádám: 2020? Nem a kedvencem

Kiss Ádám: 2020? Nem a kedvencem

Hajós András: Ha megáll az idő, azt arra kell használni, hogy újratervezzünk

Hajós András: Ha megáll az idő, azt arra kell használni, hogy újratervezzünk

Átnevezték a Facebook saját pénznemét

Átnevezték a Facebook saját pénznemét