szerző:
hvg.hu

A műsorvezető nagyon dühös, ha a politikusok, papok arról beszélnek, hogy a lombikbébi másodrendű állampolgár.

„Azt a fájdalmat nem tudod elmagyarázni egy olyan embernek, aki soha nem volt ebben a helyzetben, hogy milyen érzés, amikor évekig vársz arra, hogy gyereked legyen” – mondta Ördög Nóra a 24.hu-nak adott interjúban. A műsorvezető 2012-ben lett állapotos egy sikeres lombikprogrammal.

Megszólalt ugyan, amikor egy megyéspüspök kijelentette, hogy „a lombikbébi-program nem járható út az élet továbbadására”, de úgy érzi, nem volt elég markáns. Azt mondja, ha ez a téma bármikor újra felüti a fejét, bátrabb lesz, és biztos, hogy kiabálni fog.

Ördög Nóra arról is beszélt, hogy jól érzi magát a TV2-nél, egyáltalán nem érdekli, mi történik a tévével politikailag és gazdaságilag.

„Nekem nem tisztem és nem dolgom ezzel foglalkozni. Én a saját dolgomra koncentrálok… Az én brandem mindig is politikamentes volt, és az is marad.” Kijelentette, tőlem soha senki nem kért semmilyen politika szerepvállalást, megnyilvánulást. Abban, amit csinál, abszolút független.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Egyre több magyar számít szegénynek, pedig dolgozik

Egyre több magyar számít szegénynek, pedig dolgozik

Thomas Melia a Gruevszki-ügyről: Ki fogja befogadni Orbánt?

Thomas Melia a Gruevszki-ügyről: Ki fogja befogadni Orbánt?

Itt vannak az ötöslottó nyerőszámai

Itt vannak az ötöslottó nyerőszámai

Simicskó István fényben szilárdítja a hazafias nevelést

Simicskó István fényben szilárdítja a hazafias nevelést

Emmi: minden hajléktalannak jut hely

Emmi: minden hajléktalannak jut hely

Dobrev Klára is megszólalt a gruevszki ügyben

Dobrev Klára is megszólalt a gruevszki ügyben