szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Korábban azt jelentette be, hogy a termékeiről eltűnik a Norbi név, a továbbiakban Update-ként lesznek kaphatók. Most más téren is változtat.

Májusban tartja utolsó aerobikóráját Schobert Norbi, aki a Borsnak mondta el, hogy 47 évesen, 25 év edzősködés után ideje visszavonulnia a színpadtól.

"Nincs egészségi oka a hátralépésemnek, bírom a terhelést még most is. Rengeteget futok, sportolok, de úgy érzem, hogy így 50 felé, kiabálva, kis tornagatyában már nincs helyem a színpadon. Eljött az az idő, amikor jobban áll az öltöny, mint a tornaruha" – magyarázta.

Bár Schobert a közösségi oldalairól is visszavonult, és már csak a cégén keresztül kommunikál, ha valaki megkeresi, életvezetési tanácsokat kér tőle, természetesen segít.

Arról is beszélt a lapnak, hogy a vállalkozása igazgatása mellett fennmaradó energiáig felesége, Rubint Réka munkájának menedzselésére, illetve a gyerekeire fordítja.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Több mint 50 ezer áldozata van már a járványnak Olaszországban

Több mint 50 ezer áldozata van már a járványnak Olaszországban

Itt az új lista: ezek 2020 legrosszabb jelszavai

Itt az új lista: ezek 2020 legrosszabb jelszavai

Most húzta keresztbe a Fidesz az ellenzék külön listás terveit

Most húzta keresztbe a Fidesz az ellenzék külön listás terveit