szerző:
hvg.hu

És imádja érte a net.

MInt arról korábban beszámoltunk, nem sokkal a megérkezése után valaki egy pohár tequilát nyomott a 72 éves Helen Mirren kezébe az Oscar-gálán. Ő pedig nem sokat gondolkodott azon, hogy mi legyen vele: egyszerűen felhajtotta, mielőtt csevegni kezdett volna a sajtó képviselőivel.

De nem ez volt az egyetlen bátor húzása aznap. Míg rengeteg híresség fáradozik azon, hogy nehogy lekapják smink nélkül, addig Mirren egyszerűen kidobott egy szelfit smink előtt és smink után is, a közösségi média pedig imádja érte.

Oscar night before

@ helenmirren által megosztott bejegyzés,

And after,....with the help of those in the photo

@ helenmirren által megosztott bejegyzés,

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!