szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Netflix és az Obama-házaspár tárgyalnak egy új műsor elindításáról. A pontos formátumról még nem szivárogtak ki információk, de vélhetően Obama nem az új sorozatán keresztül akarja majd a Trump-kormányzatot kritizálni.

Exkluzív, magas nézettségre számot tartó műsort készít Barack és Michelle Obama a Netflix számára – szivárogtatták ki az információt a tárgyalási folyamatot közelről ismerő emberek. A Netflix fizetne az egykori elnöknek és a volt first ladynek a tartalomért, amelyet kizárólag a 118 milliós eléréssel büszkélkedő streaming szolgáltatón lehetne nézni.

Hogy a műsornak pontosan milyen formátuma lenne, és hogy hány epizódot terveznek Obamáék, arról egyelőre nincsenek információk. Úgy tudni azonban, hogy a műsort nem arra használnák, hogy reagáljanak a Donald Trump körüli botrányokra, és kritikusan bírálják a republikánusok intézkedéseit, hanem "inspiráló történeteket" helyeznének fókuszba, bármit is jelentsen ez.

Annyi biztos, hogy Obamáék szabad kezet fognak kapni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!