szerző:
hvg.hu

A pszichológus szerint a kormány olyan oktatáspolitikát erőltet az országra, amely megöli a nemzetet.

Milliárdokat vettek ki a közoktatásból, és a jövő rabszolgáit nevelik az iskolákban, a szorgalmas, mindenre hajlandó embert – mondta Vekerdy Tamás a HírTV Egyenesen című műsorában. Hozzátette, az intézményeknél, a minisztériumban is tudják, hogy téboly, ami itt folyik, de nem szólnak, mert rettegnek a nagy vezértől.

"Nemezeti öngyilkosság folyik a közoktatásban" - jelentette ki.

A kormány nem nemzeti, mert ez elemi nemzeti érdek lenne, nem keresztény, és nem konzervatív. Ezek nagyszerű jelszavak, bár lenne egy nemzeti, keresztény, konzervatív kormány, nagyszerű lenne, lehet, hogy még én is rá szavaznék, mert boldog az a nemzet, amelynek van egy jó konzervatív, igazi konzervatív pártja, amely hihetetlenül tiszteli az individualitást és a magántulajdont – mondta a pszichológus.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!