szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kiégett szombaton egy kínai család tetőtéri lakása Pécsen. Négyéves gyermekük összes játéka odaveszett a tűzben.

Csak sírt egész délután a négyéves kisfiú, akinek az összes játéka odaveszett szombaton Pécsen, miután kigyulladt és kiégett egy kínai család tetőtéri lakása – olvasható az épület szomszédságában lévő kávézó Facebook-oldalán.

A tetőtéri lakás egy olyan házban van, amelynek a földszintjén olajshop működik. A kávézótól ezzel kapcsolatban azt írták: „A tűzoltók nagyon jól végezték dolgukat, hiszen ha az Olajshopot elérte volna a tűz, akkor most mi sem posztot írogatnánk...”.

A szerencsétlenül járt családba júniusban érkezik kistestvér. A tűz után rokonoknál húzták meg magukat. Aki tud nekik segíteni, elsősorban játékokkal, a kávézóba leadhatja azokat – derül ki a posztból.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!