szerző:
hvg.hu/MTI

Hamarosan fényképezkedhet velük Londonban.

Harry herceg és menyasszonya május 19-én kel egybe, ennek örömére már egy nappal korábban lehetőség nyílik arra, hogy rajongóik fotózkodhassanak velük. Azaz viaszból készült másukkal a londoni Madame Tussauds panoptikumban, ahol szerdán leplezték le a hercegi pár szobrait.

Harry herceg számára egy régebbi, a 30. születésnapjára készült képmását hozták rendbe, míg Meghan Markle-nek ez az első viaszszobra – írja a Telegraph.

Meghan szobra azt a zöld PAROSH ruhát viseli, amit az eljegyzésükön is, illetve a gyémánt eljegyzési gyűrűje másolatát.

Ez a tavasz most az angol királyi családról szól, április 23-án megszületett Vilmos herceg és Katalin hercegné harmadik gyermeke, Louis Arthur Charles, május 19-én pedig Harry herceg és Meghan Markle fogad örök hűséget egymásnak a windsori kastélyban.

A képre kattintva galéria nyílik!
©

A Harry herceg és Meghan Markle esküvője körüli felhajtásról itt olvashatnak bővebben.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!