szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Londonban járunk, ahol a város egyik parkját videózta a magasból egy férfi, amikor a drónjában lemerült az akkumulátor. Ahogy ilyenkor lenni szokott, az eszköz ott, ahol volt, elkezdett biztonságosan süllyedni. Ám ez a drón épp egy tóba készült leereszkedni, futni kellett hát.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Világ

Drónvideó: Így néz ki most a földrengés sújtotta olasz Amatrice

2016 augusztusában rázta meg földrengés a közép-olaszországi Amatrice városát. Egy most készült drónvideón összehasonlíthatja, milyen volt a település a katasztrófa előtt, közvetlenül utána, és most, hogy a törmelékek 50 százalékát eltávolították.

Itt a teliholdas videóklip Péterfy Boriéktól

Itt a teliholdas videóklip Péterfy Boriéktól

A kormány március 16-ig meghosszabbította a veszélyhelyzetet

A kormány március 16-ig meghosszabbította a veszélyhelyzetet

Elérkezett a rendszerváltás-kompatibilis utcanevek kora

Elérkezett a rendszerváltás-kompatibilis utcanevek kora