szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kitört a pánik.

Kitört a pánik egy kínai óvodában, miután egy anyuka délután a gyerekéért ment, de sehol nem találta – szúrta ki a hajmeresztő történetet a 444. Nemcsak a szülő, az óvónők is kiborultak. Négy órán keresztül keresték a gyereket, majd visszanézték és lementették a biztonsági kamerák felvételeit, hogy azonosítsák azt, aki elvihette.

A szülők a WeChat nevű alkalmazáson is riasztották egymást, ekkor jött rá egy anyuka, hogy tévedésből az ő apja hozta el más gyerekét, a saját unokáját pedig ott hagyta.

Az idős férfi nem nagyon ismerte az unokáját, mert csak nemrég költözött a városba, és elég rossz a hallása is. Hongyu neve nagyon hasonlított a férfi unokája, Hongrui nevéhez, ráadásul Kínában gyakran előfordul, hogy a kicsik az idősebbeket nagypapának szólítják.

A férfi suli után elvitte az "unokát" az orvosi rendelőbe, hogy beoltassa. Ekkor a kisfiú már rákérdezett, hogy miért szükséges az injekció, de a „papája” megmagyarázta, hogy nemrég influenzás volt – írja a South China Morning Post.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!