szerző:
hvg.hu

A műsorvezető nem vállalta a Viasat3-as Ide süss! című gasztroműsornak a vezetését, a Bors pedig több, egymástól független forrástól úgy értesült, hogy Hajós András nagy valószínűséggel a TV2-höz megy vissza. A lap úgy tudja, hogy az egyik ősszel induló, nagyszabású show-műsor főszereplője lesz. A csatorna nem cáfolta az értesülést, de konkrét információkat sem adott.

A visszatérés híre azért furcsa, mert Hajós András viszonya megromlott a TV2-vel, miután tavaly arról beszélt, halálosan idegesíti és hányingere van attól, ami a Tényekben történik.

Hajós a Facebookon ezt írta:

Én tudom, mit fogok csinálni szeptembertől, azt is, hogy mit nem, ahogy azt is, hogy miért, sőt, a fikázó kommenteket is előre le tudnám írni. 😁 De jópár éve már egyáltalán nem érdekel, hogy ezt magyarázzam. Majd a nézők észreveszik, amikor eljön az ideje.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!