szerző:
hvg.hu

Több koncertje is elmarad Ausztráliában.

Szombat este még lenyomott egy koncertet az ausztráliai turnéján, de később be kellett látnia, hogy nem tudja folytatni a fellépéseket. A hétfői koncertre még gyülekeztek a rajongók, de azt már nem tudta megtartani, a keddit pedig lemondta. Pinknek a gyomrát támadta meg egy vírus, emiatt kellett kórházba szállítani, a koncertszervező Live Nation szerint egy ideig bent is kell maradnia. Ennek némileg ellentmond, hogy a következő, csütörtökön esedékes koncertjére még mindig árulják a jegyeket a szervező weboldalán.

A 38 éves énekes többször betegeskedett a múlt hónapban kezdődött ausztráliai turnéján. Bár sok rajongója gyors felépülést kívánt neki, néhányan dühösen vették tudomásul, hogy a hétfői koncertet alig néhány órával a kezdés előtt mondták le.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!