szerző:
hvg.hu

Teljesen megújult a jelentős csúszással átadandó Dagály strand. Cserébe viszont nem lesz olcsó a belépő.

Augusztus 17-én nyílik a nulláról újjáépített Dagály strand. A nyitás ideje sokat csúszott, eredetileg a strandszezon elején kellett volna átadni a Duna Aréna melletti strandot, ez végül a szezon végére csúszott. A bezárás előtt a strand felnőtt belépője hét közben 2000, hétvégén 2400 forintba került, ez drágul, most 2500/2700 forintra módosul.

A gyerek(3-14 éves korig)-nyugdíjas-diák belépő 2100/2300 forint lesz (elöl a hétköznapi, hátul a hétvégi árak).

Kétféle családi jegy lesz, a 2 felnőtt - 2 gyerek felállás 7100/7700 forint, az 1 felnőtt - 2 gyerek pedig 4600/5000 forint lesz.

A BGYH Zrt. éves, fél-, és negyedbérlettel rendelkező bérletes vendégei, az átjárhatóság szabályainak figyelembe vételével használhatják a Dagály Gyógy- és Strandfürdőt.

Ha megnézzük például a pünkösdfürdői strand árait, ott egy felnőtt jegy csak 1900/2000 forint, délután már csak 1400, a gyerekjegy egységesen 1500, a családi jegy 5300/5500, illetve 3400/3500 forint – azaz jóval olcsóbb, mint a felújított Dagály.

A fürdő üzemeltetését a Bp2017 Kft. és a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. közösen látja el.

A felújított strandok magasabb árai nem először kerülnek elő, legutóbb a balatoni strandok árai borzolták a kedélyeket.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!