szerző:
hvg.hu

Szívproblémával volt vizsgálaton Molnár György Elefánt, az Omega együttes 68 éves gitárosa, majd véres vizelete miatt derült ki, hogy valami nincs rendben. A harmadik vizsgálaton tudta meg, hogy rákos. Bár panaszkodhatna is, inkább úgy fogja fel, nem derült volna ki, ha nincs a szívproblémája, és talán még épp időben észrevették.

A szívritmus zavar miatti kezelés után többször is volt orvosnál Molnár György Elefánt, az Omega együttes 68 éves gitárosa. Véres vizelete miatt végül húgyhólyag vizsgálatra küldték, az orvos ekkor vette észre és közölte vele, hogy rákos, és rögtön neki is állt a tumorok kiégetésének.

Jót mosolyogtam azon, hogy a műtőben csak a főorvos tudta, hogy 50 éve az Omegában játszom,

mondta Molnár György a Blikknek.

Bár szomorkodhatna is, azt mondta, szerencsésenk érzi magát, hogy egy másik vizsgálat miatt egyáltalán észrevették a daganatot, talán még éppen időben.

Nem félek olyasmitől, amit elkerülni nem tudok, de még nem akarnám hátrahagyni a feleségemet és a két kisfiunkat,

mondta a 68 éves zenész.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!