szerző:
hvg.hu

A svéd videós a magyar fővárosból posztolt képet az Instagram-oldalán, így derült ki, hogy Budapesten tartózkodik. Valószínűleg pihenni jött.

Már a külföldi sajtóban is több cikk született arról, hogy Budapesten van a népszerű, és milliós követői táborral rendelkező svéd youtuber, PewDiePie, aki az Instagram-oldalán megjelent fotók tanúsága szerint barátnőjével, Marzia Bisogninnel érkezett a magyar fővárosba.

Bár hivatalos magyarázat nincs PewDiePie-ék ittlétére, alighanem pihenni jöttek, a képek legalábbis valami ilyesmit igyekeznek illusztrálni:

����❤️

Marzia Bisognin (@itsmarziapie) által megosztott bejegyzés,

��������

Marzia Bisognin (@itsmarziapie) által megosztott bejegyzés,

PewDiePie több alkalommal is elnyerte a legjobban fizetett youtuber címet, aki a listát uraló többi videóssal szemben is elképesztő gázsit rakott zsebre: 2016-ban például 15 millió dollárt keresett a videóival, míg az utána következő Roman Atwood "csak" 8 milliót.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!