szerző:
hvg.hu

A csatorna leszerződtette a rappert a legújabb show-jába, de azért készül B tervvel is.

A Bors egyenesen azzal a költői képpel vezeti fel a hírt, hogy a múlt leghangosabb botrányának a főszereplője nemhogy a süllyesztőben landolt volna, egyenesen a csúcsra törhet, miután képernyőre kerül a TV2 legnagyobb szabásúnak beharangozott őszi műsorában, a Csak show és más semmi című show-ban. A felkérés még a mostani konfliktus előtt érkezett, de a Bors szerint azért is van külön jelentősége, mert Majka vádjai után Curtisnek össze kell kapnia magát, ahogy a lap fogalmaz, „ősztől több héten át kell majd időben érkeznie és a maximumot nyújtania élőben”.

A Bors megszólaltatta a témában Curtist, aki azt mondta, teljes erőbedobással készül majd az élő produkciókra, amelyek „ko­moly testi és szellemi jelenlétet igényelnek”. Bár Curtis már hónapok óta tárgyalásban volt a TV2-vel, a csatorna a mostani botrány ellenére is úgy döntött, hogy megadja az esélyt a rappernek. A TV2 sajtóosztálya közölte, hogy bizalommal fordulnak a zenész felé, de mint a legtöbb élő műsor esetében, most is van B tervük, így ha valamelyik szereplőt helyettesíteni kell, arra is fel vannak készülve.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
hvg.hu Élet+Stílus

Majka Curtisről: Sírva ültünk le megbeszélni, elvonóra is vittem, de hiába

Vágatlan interjút közölt az Index Majoros Péterrel, azaz Majkával, aki először szólalt meg a nyilvánosság előtt, mióta bejelentette: szakít zenésztársával, Curtis-szel annak drogproblémái miatt. Majka szerint nem azzal van gond, ha valaki iszik, vagy szív, "rapperek vagyunk, bármi megbocsátható", de ha valaki mások megélhetését, szerződéseit veszélyezteti, az már egészen más kérdés. Figyelem: szókimondó szövegek!