szerző:
hvg.hu

Rendszeresen jár sétálni a Vásárhely-környéki mezőkre, mondja el cukiság-videójában Lázár, aki két kutyája összeszoktatásán is dolgozik.

Terepjáróval érkezik, nagy bottal kezében száll ki, majd két kutyával, hősi filmzenére indul neki az alföldi mezőknek Lázár János a Facebookra feltöltött videójában.

Sokan kérdezték, mi a helyzet Derékkel, a labradorral, hogy halad öszeszokásuk Alffal, a spániellel, de jól állunk, kiváló barátok lesznek,

mondja el nézőinek Lázár János, aki két kutyája összeszoktatásán dolgozik. Vagy egyedül, vagy a családdal, illetve a kutyákkal rendszeresen megyek sétálni Hódmezővásárhely környékén,

nem kell világgá menni ahhoz, hogy az ember szépet lásson,

mondja el Lázár, hozzátéve, ezek a séták nagyon sokat jelentenek neki.

A jelenet végét talán nem így képzelték: az első kutya beugrott a terepjáró csomagtartójába, a második azonban csak nem akar szót fogadni gazdájának. Alfot úgy kellett végül kézzel betennie az autóba a miniszternek. Bezzeg ha Putyin kérte volna...

 Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!