szerző:
hvg.hu

Nem zavarta őket a forgalom, Macron pedig a végén még ajándékot is kapott.

Szokatlan módját választotta a megbeszélésnek a francia elnök és a dán miniszterelnök: Emmanuel Macron és Lars Løkke Rasmussen biciklire pattant, és menet közben vitatta meg a két ország ügyes-bajos dolgait.

A politikusok néhány kísérővel körbetekerték Koppenhágát, és láthatóan az sem zavarta őket, hogy körülöttük ugyanúgy közlekednek a járművek, mint normális esetben. A videót a Cycling Embassy tette közzé Facebook-oldalán, és a végén látszik, hogy Rasmussen ajándékot is kap francia kollégájától, amit egy szívélyes öleléssel köszön meg.

A francia elnöktől nem idegen a testmozgás: tavaly az észak-franciaországi Le Touquet városába is biciklivel érkezett egy rendezvényre.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!