szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A színésznő a Bors szerint könnyekig meghatódott, amikor értesült a hírről.

A Magyarországon forgató Arnold Schwarzenegger is adományozott egy plüssmackót Törőcsik Mari alapítványának, így Harrison Ford és Ryan Gosling után újabb hollywoodi sztár csatlakozott a jó cél mellé.

A hírrel a Bors kereste meg Törőcsik Marit, aki nagyon megörült a hírnek. "Annál nagyobb megtiszteltetést aligha tudok elképzelni, mint hogy Arnold Schwarzenegger a mi alapítványunkat tiszteli meg a jelenlétével. Vannak sztárok és világsztárok, azon belül jó és kevésbé tehetséges színészek. Ő olyan kultikus világsztár, aki páratlan tehetséggel bír, ráadásul ezzel a nemes cselekedettel azt is bebizonyította: nemcsak színésznek kiváló, hanem embernek is. Köszönöm neki" – idézték a színművészt.

Az alapítvány ötletadója, Kárász Róbert a lapnak azt mondta, idén december 5-én tartják éves aukciójukat, amelyen a Schwarzenegger által felajánlott macira is lehet majd licitálni.

A legnagyobb összeget eddig Harrison Ford mackójáért fizették az árverésen: az négymillió forintért kelt el.

A Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítványt 2012-ben hozta létre Törőcsik Mari, ez sztárok jótékonysági célra felajánlott plüssállatait árverezi el minden évben. A befolyt összeget munkahely-teremtési programjukra fordítják: sérült emberek foglalkoztatásában nyújtanak segítséget.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Navalnij a ruháit követeli Oroszországtól

Navalnij a ruháit követeli Oroszországtól

376 éven át nem tudták, hol van, most megtalálták az elsüllyedt hajó roncsait

376 éven át nem tudták, hol van, most megtalálták az elsüllyedt hajó roncsait

Megvette a Culinarist Száraz István

Megvette a Culinarist Száraz István