szerző:
hvg.hu

A színésznő a Bors szerint könnyekig meghatódott, amikor értesült a hírről.

A Magyarországon forgató Arnold Schwarzenegger is adományozott egy plüssmackót Törőcsik Mari alapítványának, így Harrison Ford és Ryan Gosling után újabb hollywoodi sztár csatlakozott a jó cél mellé.

A hírrel a Bors kereste meg Törőcsik Marit, aki nagyon megörült a hírnek. "Annál nagyobb megtiszteltetést aligha tudok elképzelni, mint hogy Arnold Schwarzenegger a mi alapítványunkat tiszteli meg a jelenlétével. Vannak sztárok és világsztárok, azon belül jó és kevésbé tehetséges színészek. Ő olyan kultikus világsztár, aki páratlan tehetséggel bír, ráadásul ezzel a nemes cselekedettel azt is bebizonyította: nemcsak színésznek kiváló, hanem embernek is. Köszönöm neki" – idézték a színművészt.

Az alapítvány ötletadója, Kárász Róbert a lapnak azt mondta, idén december 5-én tartják éves aukciójukat, amelyen a Schwarzenegger által felajánlott macira is lehet majd licitálni.

A legnagyobb összeget eddig Harrison Ford mackójáért fizették az árverésen: az négymillió forintért kelt el.

A Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítványt 2012-ben hozta létre Törőcsik Mari, ez sztárok jótékonysági célra felajánlott plüssállatait árverezi el minden évben. A befolyt összeget munkahely-teremtési programjukra fordítják: sérült emberek foglalkoztatásában nyújtanak segítséget.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!