szerző:
hvg.hu

Respect?

Aretha Franklin temetési szertartásán fellépett Ariana Grande is, akinek nemcsak a gyásszal kellett megbírkóznia, hanem a ceremóniát vezető püspök, Charles H. Ellis III kezével is a mellén. A képek alapján konkrétan nem kívánt fogdosással volt dolga, és a 25 éves énekesnő arca is meglehetősen kellemetlen érzéseket tükrözött.

A püspök bocsánatot kért. „Soha nem állna szándékomban, hogy megfogjam egy nő mellét. Talán átléptem egy határt, talán túl barátságos vagy közvetlen voltam. Ezért elnézést kérek” – mondta az AP hírügynökségnek.

Természetesen a közösségi oldalakon voltak olyanok is, akik megjegyezték, hogy Ariana Grande túl rövid ruhát viselt.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!