szerző:
hvg.hu

Egyelőre csak egy TV2-ős munkája biztos.

Négy év után távozik az MTVA-tól Tatár Csilla, akivel 16 év állandó szerződés után először fordul elő, hogy nem egy csatorna alkalmazottja – írja a Blikk. A műsorvezető jövőbeli terveiről eddig csak annyi tudható, hogy szerepel majd a TV2 Csak show és más semmi című produkciójában.

A lap ugyanakkor azt írja, hogy Tatás Csilla szeretett volna újra képernyőre kerülni a közszolgálati tévén, le is forgatott egy úgynevezett próbaadást a csatornának. A Blikk úgy tudja, hogy az új beszélgetős műsorának az ötletét a nyár végén el is fogadta a vezetőség. Annak, hogy mégsem történt előrelépés az ügyben, a Blikk szerint anyagi okai voltak. Tévés források szerint Tatár Csilla végül ezért döntött úgy, hogy otthagyja a csatornát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!