szerző:
hvg.hu

Korábban többször is bántalmazta a férfit.

Letartóztattak egy 31 éves amerikai nőt Louisianában, miután a gyerekei szeme előtt lőtte le volt férjét egy üzlet parkolójában.

A rendőrség tájékoztatása szerint Kayla Giles közös gyerekfelügyeletet gyakorolt exférjével, éppen egy felügyeletcsere miatt találkoztak, amikor mellkason lőtte.

A férfi azonnal belehalt a sérüléseibe.

©
A rendőrség megerősítette, hogy három gyermek volt jelen az esetnél, de szerencsére egyikük sem sérült meg.

A szemtanúk a helyi médiának azt mondták, hogy a férfit több mint 20 percig próbálták újraéleszteni.

Szintén helyi lap, a Town Talk nevű oldal írja, hogy a férfi korábban többször nyújtott be rendőrségi panaszt a nő – és a közös felügyelet – ellen, mivel az sokszor erőszakosan, agresszívan viselkedett – írja a BBC.

 

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!