szerző:
hvg.hu/MTI

Szombaton megnézhetjük az Öltözők című vígjátéksorozatban.

Egy francia tévésorozatban vendégszerepel Brigitte Macron, a francia elnök felesége. A first lady a France 2 csatornán futó Vestiaires (Öltözők) című vígjátéksorozat következő, szombaton sugárzott epizódjában saját magát alakítja majd.

A sorozat két és fél perces epizódjai egy úszóklub fogyatékkal élő sportolóiról szólnak. A széria alkotója, Adda Abdelli azt mondta: tudták, hogy Brigitte Macron nagy rajongója a sorozatnak, ezért gondolták, hogy meghívják egy vendégszerepre.

A különleges epizódot beharangozó reklámklipben Brigitte Macron azt a világoskék ruhát viseli, amelyben férje, Emmanuel Macron tavaly májusi beiktatásán jelent meg, és nem is titkolja, hogy lámpalázas:

A francia first lady korábban egy amiens-i középiskolában tanított, és az iskola színjátszókörét is vezette, így valószínűleg nem volt számára ismeretlen a terep.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!