szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A volt fideszes képviselőt is Székely László műtötte - Tiffán szerint olyan mérhetetlen emberség van benne, amit ő csak a "nagyok" esetében lát.

Szívhez szóló Facebook-posztban állt ki a volt fideszes képviselő, Tiffán Zsolt a Kardiológiai Intézettől elbocsátott Székely Lászlóért.

Tiffán Zsolt azt írja, nem tud szó nélkül elmenni amellett, amit Dr. Székely Lászlóval művelnek, mivel neki köszönheti, hogy túlélte a visszafordíthatatlan szívburokgyulladást. Tiffán dicséri Székely egyenességét és precizitását:

Nem okoskodott, hanem pontosan elmondta, hogy egy nagyon nehéz műtét lesz ez, amit nem biztos, hogy túlélek.

Székely a volt képviselő műtét utáni rehabilitációját is figyelemmel kísérte, a varratokat is ő szedte ki. Tiffán egyébként a többi orvosra és ápolóra is hálásan gondol, a teljes posztot itt olvashatja el:

Mint azt megírtuk, Székely Lászlót azért rúgták ki az intézetből, mert egy vészhelyzet során külső orvost is bevont a műtétbe. Egyik műtétre váró, volt betege az orvos menesztését követően meghalt - erről is beszélt Székely egy ma megjelent interjúban.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Huszonegy bányász rekedt 1200 méter mélyen egy kínai bányában

Huszonegy bányász rekedt 1200 méter mélyen egy kínai bányában

A magyarok 87 százaléka klímaszorongó

A magyarok 87 százaléka klímaszorongó

50-100 ezer kamiont kellene leterelni a magyar utakról, hogy teljesíteni tudjuk az EU klímacéljait

50-100 ezer kamiont kellene leterelni a magyar utakról, hogy teljesíteni tudjuk az EU klímacéljait