szerző:
hvg.hu

A frontember megszólalt a Wellhello-balhéról.

Még mindig nem lehet tudni, pontosan mi volt abban az SMS-ben, amely miatt hat zenész is kilépett a Wellhellóból, de Fluor Tomi szerint fenyegetséről szó sem volt. „Bartók Máté szaxofonos zenésztársamnak olyasmit nem írtam az sms-emben, hogy bántani akarom” – mondta a Blikknek a frontember, aki az üzenetet inkább úgy jellemezné, mint egy zenészek közti, felfokozott hangulatú kifakadás.

A múlt héten az együttes Facebook-oldalán megjelent közleményben Fluor és Csöndör László „Diaz” azzal indokolták a zenekar tagjainak távozását, hogy az elmúlt időszakban egyre távolabb sodorta egymástól az élet őket, ezért döntöttek úgy, jobb lesz külön utakon folytatni.

A távozó zenészek ezt kicsit másképp látták.

„Egy az egész zenekart érintő véleménykülönbség miatt október 12-én délután Karácson Tamás (Fluor) e-mailben kinyilatkoztatta, hogy a vele egyet nem értőket, vagyis a formáció volt szaxofonosát, Bartók Mátét és vele együtt gyakorlatilag az egész Wellhello zenekart be fogja perelni. Ezt követően az esti Akváriumban megtartott koncert előtt minősíthetetlen és provokatív hangnemben beszélt a zenészeivel” – adták elő a zenészek a saját verziójukat. Hozzáteszik, a kilépések végleges oka ennek ellenére nem ez volt, hanem az, hogy „szombaton Fluor sms-ben megfenyegette Bartók Mátét, akinek testi épsége védelmében rendőrségi bejelentést kellett tennie”.

Fluor Tomi a Blikknek azt mondta, egyelőre kíváncsian várja, hogy kap-e valamilyen idézést a rendőrségtől. „Nem csodálkozom, hogy éppen most robbant ki, és megértem, hogy dühösek a fiúk, ám a történtek ellenére nem haragszom a srácokra, és sok sikert kívánok nekik” – tette hozzá.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Jobb későn? Csak 2020-ban jelenhet meg az 5G-s iPhone

Jobb későn? Csak 2020-ban jelenhet meg az 5G-s iPhone

Szerdára tolták a lezárást az M1-esen

Szerdára tolták a lezárást az M1-esen

Merkel is közös európai haderőt akar

Merkel is közös európai haderőt akar

Totális lebőgés? Az új Diablo játék trailere minden idők egyik leggyűlöltebb YouTube-videója

Totális lebőgés? Az új Diablo játék trailere minden idők egyik leggyűlöltebb YouTube-videója

Macron jól felhúzta Trumpot az európai fegyvereket Európának tervével

Macron jól felhúzta Trumpot az európai fegyvereket Európának tervével

Határon túliak az EP-választáson: eltérően szavazott az MSZP és a Párbeszéd

Határon túliak az EP-választáson: eltérően szavazott az MSZP és a Párbeszéd