szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

"Hatalmas változás jön mindannyiunk életébe, és megrémít, hogy ez rajtam kívül senkit nem aggaszt" – mondja, nagyon kiakadt a Facebook közösségi oldalra, miközben kitalált valamit.

Kidolgoztam egy új hazai közösségi oldal tervét, amivel szeretném visszahozni azt, hogy a közösségi média újra az emberek játszótere lehessen, ami valóban könnyebbé és élhetőbbé teszi az életünket, amitől valóban olcsóbb lehet a kenyér – mondta Kasza Tibor a Blikknek.

Hogy miért jutott erre?

"Amíg korábban a Facebook közelebb hozta az embereket, most újra elszigeteli őket egymástól, csak azért, hogy még több pénzt keressen rajtunk. Az Instagram egy egészségtelen világképet tár elénk, ahol mindenki próbál egy hazug valósággal beszállni egy beteges versengésbe, hogy kinek tökéletesebb a kifelé mutatott élete, és az, aki alulmarad a like-okért folytatott versengésben, az azt érzi, hogy ő kevesebb a másiknál. A fiataloknál ez súlyos énképzavarokhoz, önértékelési problémákhoz is vezet. Ez az oka annak, hogy egyre mérgesedik a hangnem a Facebookon és az Instagramon egyaránt, és ez bizony mérgezi a hétköznapjainkat alattomos módon, de persze okosan, észrevétlenül."

A hvg.hu korábban interjút készített Kaszával.

"Le kellett lassulnom, és ez a korral jött meg: fogyaszthatóvá öregedtem. Pontosan tudom, hogy minden sikerszériával kapcsolatban csak egy dolog biztos: egyszer vége lesz. Ha ezt felfogod, a kamaszos pökhendiség elszáll."

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Visszatért Magyarország áramfogyasztása a járvány előtti időszakéhoz

Visszatért Magyarország áramfogyasztása a járvány előtti időszakéhoz

Izgalmas új telefonnal jön ki a Google

Izgalmas új telefonnal jön ki a Google

Elárverezik Gandhi egyik első szemüvegét

Elárverezik Gandhi egyik első szemüvegét