szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

És megitta, természetesen.

Az énekesnő/színésznő nemrég adott életet második gyerekének, és a jeles alkalomból interjút adott egy terhességgel foglalkozó podcastnak. Ebből derült ki, hogy nemcsak, hogy smoothie-t készített a saját placentájából, de meg is itta, ráadásul az egyik legfinomabb smoothie-nak nevezte, amihez valaha szerencséje volt.

De ez még nem minden, a placentáját ugyanis egyéb módokon is hasznosította, például jégkockákat csinálat belőle, abba viszont már nem ment bele, hogy kapszula is készüljön belőle.

Több tanulmány is arra a következtetésre jutott, hogy nem igazán jó ötlet elfogyasztani a saját placentánkat, de a tudományos érvek még nem tartóztatták fel a trendet.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!