szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A párt nem szeretné, ha a tüntetés kezdeti lendülete miatt nem kapnák meg az ajándékot a gyerekek.

Tüntetéssorozat a túlóratörvény ellen
Évek óta nem látott tüntetési hullámot váltott ki a túlórák növelését célzó, rabszolgatörvényként is emlegetett jogszabály parlamenti elfogadása. Az ellenzék a parlamentben, a diákok az utcákon folytatták a tiltakozást, már-már a 2006-os zavargásokat idéző körülmények között.
Friss cikkek a témában

Ahogy beszámoltunk róla, a szerdai Kossuth téri tüntetésen a tömeg felborította az ország karácsonyfája körül felállított, szánkókból épített kerítést, majd néhányat el is vittek. A szánkók ellopása miatt öt főt fogtak el a rendőrök.

A Momentum most facebook-oldalán azt írja: gyűjtést szerveznek, hogy a pénzből pótolni lehessen a megrongált vagy ellopott szánkókat.

A kezdeti lendület, amit a szerdai parlamenti ülés kiváltott nem lankad, és néhány szánkót is magával sodort a Kossuth térről. #RIPszánkók Viszont nem szeretnénk, ha ezért nem kaphatnák meg a rászoruló gyerekek ezeket a szánkókat.

Gyűjtést szervezünk a szánkók pótlására, és egyéb jótékony célokra, amibe Te is beszállhatsz, és amit előre is köszönünk!

- írják.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!