szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy forgatókönyv és a gyerekei orvosi papírjai voltak az autóban.

A nyilvánosság segítségét kérte Hugh Grant, hogy visszakapja ellopott forgatókönyvét – írja a Guardian. A színész autóját vasárnap este törték fel Londonban.

"Nem valószínű, hogy van rá esély, de hátha tudja valaki, hogy ki törte fel a kocsimat, és lopta ki onnan a táskáimat. Kérlek titeket, próbáljátok meg meggyőzni őket, hogy legalább a forgatókönyvemet adják vissza belőle, mivel több hétnyi ötlet és jegyzet van benne – és esetleg a gyerekeim egészségügyi papírjait is."

Grant legutóbb az Egy nagyon angolos botrány című minisorozatban tűnt fel. Azt nem osztotta meg, hogy melyik film forgatókönyvét lopták el tőle, de jelenleg Guy Ritchie Toff Guys című moziján, valamint a The Undoing című HBO-sorozaton dolgozik – emlékeztet a Guardian.

Hugh Grantben végig ott volt a sötétség, csak elő kellett csalogatni

Az isten is az aljas, cinikus, nárcisztikus, sérült lelkű szerepekre teremtette, és az HBO Egy nagyon angolos botrány című minisorozatában végre bele is bújt a meleg, karizmatikus és hataloméhes politikus bőrébe. És imádjuk! Hogy lett a 90-es évek, hülye frizurájú hősszerelmeséből öreg főgonosz? Hugh Grant nem az, akinek eddig gondoltuk.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!