szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A filmsorozat 25. részében olyan oldalát ismerhetjük meg James Bondnak, amivel eddig még nem találkozhattunk: elektromos autóval érkezik a környezetbarát 007-es.

Elektromos autót fog vezetni James Bondként Daniel Craig a huszonötödik 007-es filmben jövőre. Egy 250 ezer fontos Aston Martin Rapide E modellbe fog beülni a Guardian szerint. Ebből az autóból mindössze 155 darabot gyártanak 2019-ben, és az egyik modell a filmforgatáson fog landolni.

Állítólag a zéró emissziós kocsi a rendező, Cary Joji Fukunaga ötlete volt, aki úgy érezte, itt az ideje, hogy a világhírű ügynök is haladjon a korral. Aston Martinja egyébként először a Sean Connery alakította James Bondnak volt 1964-ben, a Goldfinger forgatásán.

A készülő James Bond-filmről egyelőre keveset lehet tudni: áprilisban kezdik el felvenni a jeleneteket, és egy év múlva, 2020 áprilisában tervezik a premiert. Nemrég írtuk meg azt is, hogy Rami Malek lesz a film főgonosza.

Eredetileg úgy volt, hogy a Shatterhand munkacímű 25. részt Danny Boyle rendezi, de a producerekkel nézeteltérései voltak a filmesnek, így Boyle kilépett, és helyére jött Cary Joji Fukunaga. Hogy a Trainspotting és a Gettómilliomos rendezője mivel nem értett egyet, arról csak kiszivárgott információkat tudni; állítólag Boyle és társírója, John Hodge szerették volna, ha a me too-mozgalom hatásai érződnek a James Bond-filmen is, sőt felvetődött, hogy az ügynöknek meg kéne halnia. Ezek az ötletek viszont nem annyira nyerték el a producerek tetszését.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Koronavírusossal tárgyalt, karanténba került az újfehértói polgármester

Koronavírusossal tárgyalt, karanténba került az újfehértói polgármester

Több mint 10 milliárdot fizetett az MTVA a Forma–1-es közvetítésekért

Több mint 10 milliárdot fizetett az MTVA a Forma–1-es közvetítésekért

Bodolai és a volt indexesek is folytatják a tanítást az ELTE-n

Bodolai és a volt indexesek is folytatják a tanítást az ELTE-n