szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

James Bond most kevésbé elegáns, mint azt megszokhattuk.

Nyilvánosságra hozták az első képet az új James Bond-filmből, amelyben Daniel Craig utoljára játssza el a 007-es ügynököt.

A fotó James Bond hivatalos Twitter-oldalán jelent meg, és éppen egy akció közben vagy közvetlenül utána mutatja Őfelsége titkos ügynökét, mert a homlokán friss seb vöröslik, valamilyen túrázó vagy mászófelszerelésben lehet, és láthatóan nagyon figyel valamire.

Azt továbbra sem lehet tudni, ki lesz az új 007-es ügynök Daniel Craig leköszönését követően. Több lehetséges színész neve is felröppent, a nagy felzúdulást viszont az keltette, mikor szóba került, hogy esetleg nő játssza az ügynököt azon az alapon, hogy a 007-es egy státusz, és nincs hivatalosan kikötve, hogy csak James Bond lehet az. Ezzel a potenciális nemváltással már a hvg.hu is foglalkozott.

Daniel Craig utolsó Bond-filmje, a No Time To Die várhatóan 2020 áprilisában kerül a mozikba. A színész a forgatás végén kissé berúgva érzelmes beszédben köszönt el a szereptől és kollégáitól.

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Élet+Stílus

Megszólalt az egykori James Bond: Ideje átadni a nőknek a terepet

Karrierje rendkívül fontos mérföldkövének tartja, hogy négy James Bond-filmben is eljátszhatta a főszerepet, de úgy gondolja, hogy elérkezett az idő, hogy végre nőkre osszák a 007-es szerepét. Pierce Brosnan szerint nagy szüksége volt a társadalomnak a #MeToo mozgalomra.

MTI Kult

Bejelentették a 25. James Bond-film címét

A huszonötödik film részleteit és az azzal kapcsolatos információkat lassan, de folyamatosan csöpögtetik nekünk a készítők. A szereplőgárdával nagyjából hónapok óta tisztában vagyunk, de a film címe még csak most derült ki.