szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Krishan Dangwal jógaoktatással fog foglalkozni, egy komoly tévés állást cserélt le az új karrierre. Magyarországon feltehetően lesz rá kereslet, hiszen egymás után nyílnak a jógastúdiók.

„Krishan azt szokta mondani, a jógát nem csinálni kell, hanem abban élni” – mondta Demcsák Zsuzsa a Blikknek. Férje számára ez egy életmód, papi család gyermekeként ebbe született bele, később az egyetemen megtanulta a jóga tudományát is, az anatómiáját, a pszichológiáját, a filozófiáját.

A férfi egyébként tévés munkáját adta fel Indiában, hogy Magyarországra költözhessen. Itt jógaoktatásból szeretne megélni.

A szerdai előadásán azt mutatta meg, milyen légzésgyakorlatokkal lehet könnyebbé tenni a mindennapokat és milyen technikák vannak arra, hogy az ember egy kicsit kiürítse a fejét és lenyugodjon. Demcsák Zsuzsa szerint a férjét reptre kellene felírni mindenkinek.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Vándor Éva Élet+Stílus

A nő, aki képes rávezetni arra, hogy mi a jó

Ha mozgásról van szó, az újévi nagy elhatározások listáját mostanában két dolog vezeti: minimum egy félmaraton, de legalább valami jóga. Az internetnek köszönhetően ez utóbbit már a nappalink biztonságos terében is végezhetjük. Az pedig a számok alapján egyértelmű, hogy ezen a terepen ki a piacvezető. Megnéztük, mit tud Adriene Mishler és a Yoga with Adriene. Az ő esetében ugyanis van értelme kijelenteni, hogy csaknem hatmillió ember nem tévedhet.

The New York Times: Sokkal több orosz halt meg koronavírusban, mint amennyit elismernek

The New York Times: Sokkal több orosz halt meg koronavírusban, mint amennyit elismernek

Tömeges csődöktől félnek a szállásadók, ha nem lesz májusi újranyitás

Tömeges csődöktől félnek a szállásadók, ha nem lesz májusi újranyitás

„Gyilkoltak azonnal” – Kováts Adél a hvg.hu-n ünnepli a költészet napját

„Gyilkoltak azonnal” – Kováts Adél a hvg.hu-n ünnepli a költészet napját