szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A pünkösdi hétvégén, május 29-én megnyílik a nagyközönség előtt a siófoki Nagystrand és a Plázs is. Bár a nagykoncertek még váratnak magukra, napozni, sportolni és fürdőzni már lehet.

Napközben napozás, strandolás, az aktívabb vendégeknek sportolási lehetőségek, esetleg egy romantikus vacsora a naplementében, este pedig holdfényes, Balaton-parti koktélozás. Egyelőre ezt kínálja a Plázs Siófok, ahol a rendelkezés szerint szintén csak augusztus 15-től indul be a nagy koncertszezon. De a szervezők kisebb rendezvényekre is felkészültek, arra az esetre, ha hamarabb enyhítenék a korlátozásokat.

A Plázson már a május 29-i nyitástól kezdve minden szükséges intézkedést megtesznek a látogatók biztonsága érdekében. Fokozott figyelmet fordítanak a megengedett látogatószám betartására, a távolságtartásra és a higiéniára.

A pünkösdi hétvége idén egybe esik a gyereknappal, ezért a Siófoki Nagystrandon a 14 év alatti gyerekek ingyen strandolhatnak a hosszú hétvégén. Elindul az óriáskerék is, amelyre 1500 helyett 1000 forintért ülhetnek fel az ünnepeltek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A koronavírusba halt bele Böröndi Tamás, nem volt alapbetegsége

A koronavírusba halt bele Böröndi Tamás, nem volt alapbetegsége

A határok lezárva, de a NER magánrepülője így sem pihen

A határok lezárva, de a NER magánrepülője így sem pihen

Radar360: Orbán propagandáját nem veszik be, de Merkellel van egy közös titka

Radar360: Orbán propagandáját nem veszik be, de Merkellel van egy közös titka