szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A nyilvánosság előtt először viselt maszkot Donald Trump amerikai elnök.

Donald Trump meglátogatta a Walter Reed katonai kórházat szombaton és azzal váltott ki meglepetést, hogy mindezt maszkban tette - írja a BBC. Az elnök a hadsereg vezérkarával látogatott az intézménybe, ahol sebesült katonákkal, illetve koronavírusos betegeket ápoló egészségügyi dolgozókkal találkozott.

Trump most először jelent meg maszkban a nyilvánosság előtt, korábban azt mondta, hogy nem fogja viselni a védőeszközt, sőt gúnyolódott a demokrata elnökjelölt Joe Bidenen, aki viszont gyakorta maszkban jelent meg a rendezvényein.

©

Az elnök most azt mondta,

sosem elleneztem a maszkot, de úgy gondolom, megvan a helye és az ideje annak, hogy mikor hordjuk.

A SARS-CoV-2 vírus okozta Covid-19 nevű betegség az Egyesült Államokat sújtja leginkább. A legfrissebb adatok szerint már 3 245 925 fertőzött van és 134 777-en haltak meg.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Többtucatnyi koronavírus-fertőzöttet találtak egy norvég turistahajón

Többtucatnyi koronavírus-fertőzöttet találtak egy norvég turistahajón

Egy nőpárti írónő, aki szerint a feminizmus már halott ideológia

Egy nőpárti írónő, aki szerint a feminizmus már halott ideológia

Hoppál azt mondja, a beosztottjánál pattant el a húr és ő senkiházizott a Facebookon

Hoppál azt mondja, a beosztottjánál pattant el a húr és ő senkiházizott a Facebookon