szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az Edda frontembere korábban csak hisztinek tartotta a vírust, ma már egészen máshogy gondolkodik.

Koronavírus - a második hullám
Fél évvel a koronavírus-világjárvány tavaszi kitörése után megérkezett a pandémia második hulláma. A fertőzöttek számának radikális emelkedése egyre több országot kényszerít ismét korlátozások bevezetésére annak ellenére, hogy a világgazdaság még magához sem tért a tavaszi járványkitörés hatásaitól. A jelek szerint a második hullám Magyarországot is elérte. Kövesse híreinket!
Friss cikkek a témában

Pataky Attilának kezdődő tüdőgyulladást okozott a koronavírus, a zenészt az Edda raktárkoncertjének felvétele után a felesége vitte be a kórházba.

„Kemény, a falakon át hallgatod a többiek jajgatását, kapaszkodj meg, nézd a falat, mondogatta magában a kórházi ágyon” – mesélte Pataky a Retro Rádióban Bochkor Gábor reggeli műsorában. „Segítettek, csodát tettek egy hét alatt velem, remélem, mindenkivel azok a doktornők, nővérek” – idézi a Blikk.

Bochkor Gábor emlékeztette Patakyt arra, hogy tavasszal még hisztinek nevezte a koronavírus-járványt, és megkérdezte tőle, megváltozott-e a véleménye.

"Igen, alázatosan jelentem, nagyon erősen megtanított a sors, hogy kicsit halkabban, nem kell annyira harsánykodni, nem kell annyira véleményeskedni" – mondta.

A zenész végül sok erőt kívánt ismét Gömöry Zsoltnak, az Edda billentyűsének, aki szintén elkapta a vírust és kórházban van, mindenkit arra kért, küldjön energiát súlyos beteg zenésztársának.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A "nők poklát" teremtette meg Lengyelországban Jaroslaw Kaczynski és a katolikus egyház

A "nők poklát" teremtette meg Lengyelországban Jaroslaw Kaczynski és a katolikus egyház

Komoly tüzet okozhatnak a kidobott akkumulátorok

Komoly tüzet okozhatnak a kidobott akkumulátorok

A NAV-nál kell majd iparűzési adót fizetni

A NAV-nál kell majd iparűzési adót fizetni