szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Mindenki azon volt, hogy kicsit bátorítsa, felvidítsa a felhasználót.

A Surrey-ben élő Edmund O'Leary jelenleg munkanélküli, elvált, és egy elég komoly mélyponton volt, amikor a Twitteren arról írt a múlt héten, hogy nincs jól. "Kérlek, ha látod ezt a bejegyzést, szánj néhány másodpercet arra, hogy beköszönsz. Köszönöm."
A tweetet pillanatok alatt ellepték a kommentelők, több ezren írtak a férfinak, sokan fotókkal, videókkal próbálták egy kicsit jobb kedvre deríteni.

A Surrey-ben élő Edmund O'Leary korábban mentális egészségvédelemmel foglalkozott, most azonban munkanélküli, elvált, egyedül él, és egy elég komoly mélyponton volt, amikor a Twitteren arról írt a múlt héten, hogy nincs jól.

"Kérlek, ha látod ezt a bejegyzést, szánj néhány másodpercet arra, hogy beköszönsz. Köszönöm" – tette hozzá.

A tweetet pillanatok alatt ellepték a kommentelők, több ezren írtak a férfinak, hogy jelezzék, támogatásukról biztosítják, és számos felhasználó jelentkezett azonnali, privát beszélgetésre is.

Sokan fotókkal, videókkal próbálták egy kicsit jobb kedvre deríteni, például a FOX News egyik floridai riportere is, aki amellett, hogy leírta, mennyire csodálja a férfi bátorságát és nyitottságát, elküldte neki egy néhány évvel ezelőtti, húsvétra készített bárányos tortáját (pontosabban: elküldte, mit szeretett volna készíteni, és mi lett belőle).

Sophia Bush és Joseph Morgan színészek arról írtak a férfinak, hogy tartson ki, mert nincsen egyedül, a BBC egyik munkatársa, Fergal Keane pedig egy verset is küldött. Még a dublini reptér is O'Leary segítségére sietett:

A férfi, aki tíz éve küzd depresszióval, hétfőn a This Morning vendége volt. A műsorban elmondta, fenomenálisnak tartja, hogy ennyien reagáltak a bejegyzésére, és nagyon szeretné mindenkinek egyesével megköszönni, de ez egyszerűen képtelenség lenne.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
193 ember hunyt el az elmúlt 24 órában koronavírus miatt Magyarországon

193 ember hunyt el az elmúlt 24 órában koronavírus miatt Magyarországon

Kazahsztán elkezdi az orosz vakcina gyártását, jövőre tömegesen oltanak is

Kazahsztán elkezdi az orosz vakcina gyártását, jövőre tömegesen oltanak is

Hajós András: Ha megáll az idő, azt arra kell használni, hogy újratervezzünk

Hajós András: Ha megáll az idő, azt arra kell használni, hogy újratervezzünk