szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A kicsi Moszkvában jött a világra. A nevét nem mondták meg, az arcát kitakarták a róla készült fotón.

Fia született a National Security Agency (NSA) volt alkalmazottjának, az Egyesült Államok titkosszolgálatának megfigyelési módszereit leleplező Edward Snowdennek. Mindezt a volt hírszerző feleségének Instagram-posztjából tudni, melyre a Reuters figyelt fel.

A gyermek egészséges és Moszkvában jött a világra, ahol Snowden, valamint felesége, Lindsay Mills menedékjogot kaptak. A babáról mást nem tudni, az arcát – érthető okokból – nem mutatták meg a világnak, a nevét sem közölték.

A most 37 éves Snowden és neje már megkapták a moszkvai letelepedéshez szükséges engedélyt, de az állampolgárságot még nem. A házaspár ezt intézi következőleg. Snowdenék az amerikai állampolgárságukat is megtartják.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Üvegdarab lehet ebben a sajtban, visszahívták

Üvegdarab lehet ebben a sajtban, visszahívták

Kapitány a spanyolok elleni vereségről: Talán még szégyellték is magukat

Kapitány a spanyolok elleni vereségről: Talán még szégyellték is magukat

Robert De Niróval készít Forma-1-es filmet a Netflix

Robert De Niróval készít Forma-1-es filmet a Netflix