szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A CBS egy rövid klipet hozott nyilvánosságra a beszélgetésükből Oprah Winfrey-vel.

Bejelentésekből nem volt hiány az elmúlt időszakban Sussexék részéről. Kiderült egyrészt, hogy egy év után sem térnek vissza a királyi kötelezettségeikhez, vagyis a szakításuk véglegesnek tűnik a Buckingham-palotával. És bejelentették azt is, hogy Archie után a második gyereküket várják.

Nagyot szólt azonban az is, hogy leültek egy interjúra Oprah Winfrey-vel, ez ugyanis az első tévés interjújuk azóta, hogy tavaly Kaliforniába költöztek. A teljes beszélgetést március 7-én sugározza majd a CBS, de egy rövid részletet most nyilvánosságra hoztak belőle.

A rövid bejátszásban Harry arról beszél az édesanyjára, Diana hercegnőre utalva, mennyire félt attól, hogy a történelem ismétli önmagát. Diana 36 évesen halt meg Párizsban egy autóbalesetben, miközben paparazzók üldözték.

„Megkönnyebbülést és boldogságot jelent, hogy itt ülhetek és beszélgethetünk a feleségemmel az oldalamon. Mert el sem tudom képzelni, milyen lehetett neki egyedül végigmenni ezen a folyamaton sok évvel ezelőtt” – mondta Harry, hozzátéve, hogy nekik is nehéz volt, de leaglább ott voltak egymásnak.

Harry hercegnek nem ez volt az első tévés szereplése idén: James Cordennel bohóckodott egy sort egy sokkal könyedebb hangvételű interjúban, de a brit sajtóval való kapcsolata ott is szóba került. Arról beszélt, milyen sokat ártott a mentális egészségüknek a brit bulvár által teremtett toxikus környezet.

Harry herceg először adott interjút, mióta a családjával az Egyesült Államokba költözött

James Cordennel bolondozott egyet, de komoly témák is szóba kerültek. Kiderült az is, hogy mi volt Archie első szava.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hamarosan a teljes felsőoktatásban kiépül a pártállami rendszer

Hamarosan a teljes felsőoktatásban kiépül a pártállami rendszer

Magyarországi támogatásból mentik meg a tacsi református templom mennyezetét

Magyarországi támogatásból mentik meg a tacsi református templom mennyezetét

György István: Most már bármelyik pillanatban csöröghet a regisztráltak telefonja

György István: Most már bármelyik pillanatban csöröghet a regisztráltak telefonja