szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Mindezt a polgármester engedélyével.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

Kedden aktivisták marihuánás cigarettát osztogattak New Yorkban azoknak a felnőtteknek, akik megkapták a koronavírus elleni védőoltást – írja az nbcnewyork.com. Az időpont nem véletlen, április 20-a a fű nem hivatalos ünnepnapja és annak örömére kezdtek bele a spangliosztásba, hogy a hónap eleje óta New Yorkban legális marihuánát fogyasztani.

A "Joints for Jabs" nevű csoport a Union Square Parkban osztogatta a cigarettákat. A cikk szerint minden létező helyről megkapták az akciójukra az engedélyt, a polgármester és a kormányzó is áldását adta az osztásra.

Az esemény elég komoly tömegeket vonzott: délután 4 óra 20 perckor, pedig egy nagy közös füstöléssel ünnepelték meg az április 20-át.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!