szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Lehet-e valaki annyira éhes, hogy egy automatából akarjon pizzát venni?

Az embert sok területen helyettesítik már gépek, robotok és automaták, de az igazi, autentikus pizzához finoman szólva is elengedhetetlen a humán erőforrás. Ezt az alapvetést dobja kukába a pizzaautomata, amelyet ráadásul épp Rómában állítottak fel.

A Mr. Go Pizza automata három percen belül tálalja a pizzát. Négy verzióból lehet választani, az automatizált pizzákért 4,50-től 6 euróig terjedő összeget kell fizetni. Az élményt fokozza, hogy a gép által megdagasztott és feltétekkel megpakolt pizza sülését egy kis ablakon követheti figyelemmel az éhes vevő.

Vieni a trovarci! Siamo in via Catania, 2 a Roma! ����#distribuoredipizza #MrGo #vending #Roma #viaCatania2 #pizza

Posted by Mr.Go on Thursday, 29 April 2021

De lehet-e valaki annyira éhes, hogy egy automatából akarjon pizzát venni? A szolgáltatást kipróbáló rómaiak nem voltak elragadtatva a színvonaltól. A CNN szerint volt, aki azt mondta, ha nagyon siet, elfogadható, de más szerint kész horror a pizzaautomata. Volt, aki szerint nem elég, hogy kisebb a pizza, mint egy étteremben, még a feltét is kevesebb rajta. Más szerint sokkal inkább hasonlított a kész termék egy piadinára, mint pizzára. Sokan pedig a nyilvánvaló hiányolták: a pizzakészítőt, akinek a munkáját figyelhetik, miközben előállítja a pizzájukat.

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!