szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A versenyt Dánia csapata nyerte meg.

Dalnoki Bence és csapata második lett a Bocuse d’Or európai döntőjén – közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség csütörtökön. A Stand Étterem sous chefjét Nyikos Patrik segítette a debreceni IKON Étteremből, a coach pedig Széll Tamás 2016-os európai győztes volt.

Túry Gergely

A csapat a „Magyar Tavasz”, valamint „Őz Budapest” ételeket készítette el. A „Magyar tavaszhoz” három burgonyafélét használtak, ez egy vegetáriánus tányér, az „Őz Budapest” elnevezés pedig természetesen őzcombot és őzgerincet takar, kacsamájjal, gombákkal, borókával és tempura gyöngyökkel.

Túry Gergely

A csapat az európai döntőben elért sikerével egy nagyobb kihívásra is készülhet: 2023-ban a magyar csapat is részt vesz a Bocuse d’Or lyoni döntőjén.

Túry Gergely

HVG

HVG-előfizetés digitálisan is!

Rendelje meg a HVG hetilapot papíron vagy digitálisan, és olvasson minket bárhol, bármikor!