szerző:
SzJ
Tetszett a cikk?

Elég ritkán fordul elő konyhaművészekkel, hogy a séfkabátot talárra cserélik. A britek kedvencével most megtörtént. Tiszteletbeli tagjává avatta Jamie Olivert a Royal College of General Practitioners az egészséges étkezésért és az elhízás megelőzéséért folytatott munkájáért.

©

 A Royal College of General Practitioners (Brit Királyi Általános Orvosi Kollégium ) évente mindössze két ilyen kitüntetést ad ki, olyan emberek számára, akik meghatározó orvosi vagy egészségügyi eredményeket képesek elérni. "Ez a legmagasabb elismerés, amit adhatunk, és nagyon büszkék vagyunk rá, hogy Jamie elfogadta ezt" – mondta el beszédében Dr. Clare Gerada, a szervezet - éppen leköszönő - elnöke. Jamie így köszönte meg az elismerést: „Óriási érdem, hatalmas dolog ez számomra”.

Arról is beszélt a többgyermekes séf, hogy honnan is jött az „school dinner ", vagyis az iskolai étkeztetés kampány eredetileg: „Emlékszem arra, amikor rájöttem, hogy a gyerekeket az év 190 napján egyszerűen sz*r minőségű ételekkel etetik. Nem elég, ha az ember a tévében lenyom egy gyors kampányt, hiszen ez egy olyan ügy, aminek a javítása folyamatos munkát kíván, s amihez ragaszkodni kell. Nagyon büszke vagyok rá, hogy brit vagyok, és hogy megkaptam ezt a kitüntetést, s hogy továbbra is segíthetem az egészséges étkeztetést, valamint világszerte terjeszthetem a főzés szeretetét és örömét  .”

Befejezésül pedig így szólt Jamie: „Anyukám nagyon büszke lesz rám”.

/ A jamieoliver.com nyomán /

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hit Gyülekezete-találkozók is rátehettek egy lapáttal a pápai koronavírus-fertőzésre

Hit Gyülekezete-találkozók is rátehettek egy lapáttal a pápai koronavírus-fertőzésre

Már az Android-főnök is Surface Duót használ?

Már az Android-főnök is Surface Duót használ?

Orbánnak szóló üzenetnek is beillik az, ami a Videoton ellenfelének mezén szerepel

Orbánnak szóló üzenetnek is beillik az, ami a Videoton ellenfelének mezén szerepel