Tetszett a cikk?

A Westel Mobil Távközlési Rt. T-Mobile Magyarország Távközlési Rt. néven működik tovább május 3-ától - közölték a társaság sajtótájékoztatóján.

A névváltás hátterében az áll, hogy a Westel tulajdonosa, a Matáv Rt. a Deutsche Telekomhoz (DT) tartozik, s a T-Mobile a német cég mobil üzletágának a neve.Az eseményen bejelentették azt is, hogy a közel 4 millió ügyféllel rendelkező társaság csatlakozik a világ legnagyobb mobilszövetségéhez, a FreeMove-hoz. A márkaváltást követően a magyar ügyfelek kedvezőbb díjakkal vehetik igénybe külföldi partnerhálózataik szolgáltatásait.A Westel üzletei május eleje és június 5. között folyamatosan nyerik el új arculatukat, míg az ügyfelek a májusi számlával kapják kézhez azt a T-Mobile tájékoztató kiadványt, amely röviden összefoglalja a legfontosabb változásokat.Az átállás költségeit a DT fedezi, a sajtótájékoztatón azonban nem válaszoltak arra a kérdésre, mindez mennyibe fog kerülni.A T-Mobil szlogenjének - "Jobb veled a világ" - érdekessége, hogy Magyarországon egyedüliként nemzeti nyelven lesz használatos.A T-Mobile International Németországban, Nagy-Britanniában, az Egyesült Államokban, Hollandiában, Ausztriában és Csehországban nyújt mobilszolgáltatást a T-Mobile néven. A csoport szolgáltatásait világszerte több mint 90 millióan veszik igénybe. A vállalat az egyetlen, egybefüggő transzatlanti szolgáltatást nyújtó mobilszolgáltató.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Amerikában is vannak mesterfokozatú horrorkaravánok

Amerikában is vannak mesterfokozatú horrorkaravánok

A tavalyinál is drágább lesz idén nyáron a Balaton

A tavalyinál is drágább lesz idén nyáron a Balaton

Semjén Zsolt feljelentést tesz, amiért gólyagyilkosnak próbálták beállítani a Facebookon

Semjén Zsolt feljelentést tesz, amiért gólyagyilkosnak próbálták beállítani a Facebookon