szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Eladta a Népszava című politikai napilap alapítói és kiadói jogaival rendelkező Editorial Kft.-t a Mátrix Holding, erősítette meg az MTI információját szerdán Bonyár Miklós, az utóbbi társaság ügyvezetője.

A vevő a Vasárnapi Híreket kiadó VH Kft. és a Békés Projekt Kft., - mondta az ügyvezető a "hosszú tárgyalások után" kedden megkötött üzletről. További részletek közlésétől elzárkózott. A most értékesített cég adja ki a Fürge Ujjak, a Képes Újság, valamint a Diéta és Fitness című lapokat is.

Legutóbb nyolc hónappal ezelőtt váltott tulajdonost az Editorial Kft., amely akkor Börcsök Dezsőtől került mostani eladójához. "Hosszú távon üzletileg nagyon nagy fantáziát látok a lapban" - mondta akkor Bonyár Miklós, aki cége lappiaci terveiről annyit mondott: "nem fogunk megállni, újabb lehetőségek után nézünk".

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Itthon

Kovács László levélben buzdít Népszava-előfizetésre

A szocialista pártelnök az MSZP-tagoknak kikézbesített levelében a „felvállaltan baloldali olvasótábor felvállaltan baloldali lapjának” megrendelésére hív fel. Németh Péter, a Népszava főszerkesztője tudott az akcióról, de nem lát benne kivetnivalót: "a lap nyíltan vállalja önmagát, vagyis baloldaliságát."

Radar360: Több a koronavírusos halott nálunk, mint Kínában

Radar360: Több a koronavírusos halott nálunk, mint Kínában

Elhatárolódnak a Petőfi Irodalmi Múzeum beosztottjai Demeter Szilárd írásától

Elhatárolódnak a Petőfi Irodalmi Múzeum beosztottjai Demeter Szilárd írásától

A Barcelona megrázta a pofonfát: kiírta a Facebookra, hogy indulnak Bukarestbe

A Barcelona megrázta a pofonfát: kiírta a Facebookra, hogy indulnak Bukarestbe