szerző:
hvg.hu

„Amennyiben túl elfoglalt, hogy meglátogasson minket, mi elmegyünk önhöz” - ezzel a koncepcióval rukkolt elő egy belga fodrászüzlet. Reklámarcuk pedig nem más, mint Oszama bin Laden terrorvezér.

A házhoz jövő fodrászok szolgáltatásait akár Oszama bin Laden is igénybe veheti, figyelmezteti reménybeli klienseit a cég a Scholz & Friends Antwerpen ügynökség által készített hirdetésben.

Az első képen az al-Kaida vezér ismert fényképe látható hosszú szakállal és turbánnal a fején, a másodikon azonban bin Laden simára borotvált arccal és rövidre nyírt hajjal tekint vissza.

A különleges szolgáltatás reklámja arra hívja fel a figyelmet, hogy az eddig csak kórházakban és öregek otthonában elérhető szolgáltatás ezentúl elfoglalt üzletasszonyoknak és üzletembereknek is rendelkezésére áll Brüsszelben.

A hirdetés eddig december végén a belga De Morgen című napilapban jelent meg egész oldalas hirdetésként, de további megjelenítését tervezik a közeljövőben - adta hírül a Medienhandelbuch német portál.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!