szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

„Amennyiben túl elfoglalt, hogy meglátogasson minket, mi elmegyünk önhöz” - ezzel a koncepcióval rukkolt elő egy belga fodrászüzlet. Reklámarcuk pedig nem más, mint Oszama bin Laden terrorvezér.

A házhoz jövő fodrászok szolgáltatásait akár Oszama bin Laden is igénybe veheti, figyelmezteti reménybeli klienseit a cég a Scholz & Friends Antwerpen ügynökség által készített hirdetésben.

Az első képen az al-Kaida vezér ismert fényképe látható hosszú szakállal és turbánnal a fején, a másodikon azonban bin Laden simára borotvált arccal és rövidre nyírt hajjal tekint vissza.

A különleges szolgáltatás reklámja arra hívja fel a figyelmet, hogy az eddig csak kórházakban és öregek otthonában elérhető szolgáltatás ezentúl elfoglalt üzletasszonyoknak és üzletembereknek is rendelkezésére áll Brüsszelben.

A hirdetés eddig december végén a belga De Morgen című napilapban jelent meg egész oldalas hirdetésként, de további megjelenítését tervezik a közeljövőben - adta hírül a Medienhandelbuch német portál.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Schanda: Még mindig vannak, akik a járványon nyerészkednek

Schanda: Még mindig vannak, akik a járványon nyerészkednek

Apró erősödéssel nyitott a forint

Apró erősödéssel nyitott a forint

Akár súlyos gondot is okozhat, ha nem figyelünk a vaspótlásra - Interjú

Akár súlyos gondot is okozhat, ha nem figyelünk a vaspótlásra - Interjú