szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Két év alatt nyolcvan százalékkal kell növelnie forgalmát az Origo Zrt.-nek ahhoz, hogy a kitűzött célt teljesítve jövőre bekerüljön a hat legnagyobb hazai médiavállalat közé – nyilatkozta Fischer András vezérigazgató. Pontos forgalmi értéket nem említett.

Már meglévő termékek felfutására és újak bevezetésére is építenek, de remélik, hogy módjuk nyílik felvásárlásra is. Az internetes, mobiltelefonos és televíziós szolgáltatásokra utalva azt hangoztatta, a cég „a három képernyő egységében” gondolkozik.

Fischer András kiváló kiindulási alapnak nevezte, hogy szolgáltatásaival – köztük a Freemail, az iwiw és az Origo-portálokkal – a hazai netezők 92 százalékát eléri a társaság.

Az Origo Zrt. e hó eleji sajtótájékoztatóján Weyer Balázs igazgató-főszerkesztő megjegyezte: a 15-25 éves korosztályban már nagyobb az internetezésre, mint a tévézésre fordított idő, ami a 18 és 49 év közöttiek esetében is csak negyedórával rövidebb.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Tech

„T” apuka elengedte az [origo] kezét

Jó ideje sejthető volt már, hogy a „T” csoportnak csinálnia kell valamit az [origo]-val. Megnőtt a gyerek, kinőtte ez eddigi ruháit. Annak idején a Matáv azért (is) szánta el magát saját tartalomszolgáltató építésére, mert azt remélte, hogy ezzel is serkenti a hazai internetezés terjedését.

Budapesti street food helyet záratott be a Nébih

Budapesti street food helyet záratott be a Nébih

Titkolni próbálta Meghan Markle, hogy kapott egy fülbevalót a szaúdi trónörököstől

Titkolni próbálta Meghan Markle, hogy kapott egy fülbevalót a szaúdi trónörököstől

Bejutott a kamera a galántai járványkórházba, ahol a lélegeztetőgépre kerültek 60 százaléka meghal

Bejutott a kamera a galántai járványkórházba, ahol a lélegeztetőgépre kerültek 60 százaléka meghal