szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A DSG International, amely Európa második legnagyobb eletronikai termékeket árusító kiskereskedelmi hálózatát üzemelteti, megállapodást kötött az EW Electro Retail Ltd. céggel, hogy 1 euróért eladja neki a magyarországi Electro World hálózatot.

A DSG egyben bejelentette, hogy 16 Csehországban, illetve 3 Szlovákiában működő Electro World üzletét megtartja, nyolc lengyelországi üzletének helyzetét pedig még tovább elemzi. Az Electro World a május elején záruló pénzügyi évben 6,8 millió font működési veszteséget szenvedett el közép-európai áruházaiban - közölte a DSG.

A DSG, amely erőteljesen megszenvedte az európai fogyasztói kiadások csökkenését, a múlt hónapban 311 millió fontot különített el üzlethálózata átalakításának felgyorsítása, illetve pénzügyi pozíciói javítása érdekében.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Gazdaság

Az Electro World is bedobja a törülközőt?

Piaci pletykák szerint újabb szereplővel rövidülhet a magyarországi háztartási elektronikai áruházláncok sora. A Napi Gazdaság információi szerint az Electro World tulajdonosa a piacról való kivonulást fontolgatja. Az Electro World „sajnálattal és megdöbbenéssel” értesült a megszűnésével kapcsolatos találgatásokról.

Hatvan napra bezáratta a Központot a rendőrség

Hatvan napra bezáratta a Központot a rendőrség

Meghátrált, mégsem emeli az Xbox-előfizetés árát a Microsoft

Meghátrált, mégsem emeli az Xbox-előfizetés árát a Microsoft

Rétvári szerint február közepén tudhatjuk meg, hány embernek nem jár ingyenes egészségügyi ellátás

Rétvári szerint február közepén tudhatjuk meg, hány embernek nem jár ingyenes egészségügyi ellátás