szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A német E.ON AG. elővásárlási jogot biztosít a magyar kormány részére gáz-nagykereskedelmi érdekeltségében, az E.ON Földgáz Trade Zrt.-ben.

A Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium közleményben tájékoztatott arról, hogy Bajnai Gordon miniszterelnök jelenlétében Johannes Teyssen, az E.ON AG alelnöke, Hónig Péter közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter, valamint Mártha Imre, az MVM Zrt. vezérigazgatója megállapodást írt alá kedden Budapesten a lakosság hosszútávú és biztonságos gázellátásáról, az importár és az árfolyamváltozás következtében keletkezett többletköltségek kompenzálásáról, valamint az E.ON és az MVM Zrt. kölcsönös előnyökön alapuló energetikai együttműködéséről.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Helyi érték

Félmilliós villanyszámla az E.ON-tól

A számlát egy devecseri család kapta a szolgáltatótól, mivel állítólag öt éves elmaradásuk van a fizetésekkel. A családfő állítja, minden számlát időben befizetett, de a reklamációval csak annyit ért el, hogy kiderült, újabb 200 ezres fogyasztást csinált - írja a veszprémi Napló.

MTI Itthon

Százmillió forint kártérítést fizethet az E.ON

Kamatokkal együtt összesen 103 millió forint kártérítés megfizetésére kötelezte a Baranya Megyei Bíróság az E.ON Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt.-t egy pécsi transzformátor-állomás felépítése miatt szerdán hozott nem jogerős ítéletében.

Megegyezett a nyíregyházi kórház a sebészekkel az új szerződésről

Megegyezett a nyíregyházi kórház a sebészekkel az új szerződésről

Paramount+ néven indul új streaming szolgáltató, ami idővel Magyarországon is elérhető lesz

Paramount+ néven indul új streaming szolgáltató, ami idővel Magyarországon is elérhető lesz

Radar360: Nem jönnek a lazítások

Radar360: Nem jönnek a lazítások