szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Ötezer darab saját részvényt vett a Richter Gedeon Nyrt. hétfőn, részvényenként 31 807 forintos átlagáron - közölte a gyógyszeripari társaság a BÉT honlapján kedden.

A Richter a hétfői tőzsdenapot 31.300 forinton zárta, 415 forinttal, 1,31 százalékkal olcsóbban a pénteki zárásnál, és a forgalma elérte a 1,3 milliárd forintot. A korábbi tájékoztatás szerint társaság 2009. június 17-én 25 ezer darab saját részvény vételére szóló tőzsdei megbízást adott az UniCredit Banknak, és ebből ötezer darabot a bank 31 737 forintos átlagárfolyamon a múlt szerdán a tőzsdén teljesített. A Richter a megvásárolt saját részvényeket a bónusz programjához kívánja felhasználni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Gazdaság

Duplázott a Richter az első negyedévben

Az első negyedévben 21,53 milliárd forint adózott nyereséget ért el a Richter Gedeon Nyrt., 103,3 százalékkal többet, mint 2008 első negyedévében, döntően az árfolyamnyereségnek köszönhetően.

Gazdaság

Büntetik a Richtert, stabil az OTP

A BUX több mint egy százalékkal gyengült a csendesen csordogáló péntek délelőtti kereskedésben. A legjobban az OTP, a legrosszabbul a Richter teljesített.

„Bujkáljon bennünk a mosoly” – 95 éve született Janikovszky Éva

„Bujkáljon bennünk a mosoly” – 95 éve született Janikovszky Éva

150 millió forinttal támogatja Havasi Balázst a Szerencsejáték Zrt.

150 millió forinttal támogatja Havasi Balázst a Szerencsejáték Zrt.

A Jóbarátoknak már az első két része olyat dobott, amit addig szinte senki

A Jóbarátoknak már az első két része olyat dobott, amit addig szinte senki