szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Tátrai Miklós, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) kedden leváltott elnöke továbbra is tagja a szervezet döntéseit hozó Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanácsnak - olvasható a pénteki Magyar Nemzetben.

A napilap úgy tudja: Tátrai a tanács csütörtöki rendkívüli ülésén is részt vett, amikor Kamarás Miklós, a vagyonkezelő új elnöke aláírta a munkaszerződését.

A cikk szerint azzal, hogy Tátrait a pénzügyminiszter felmentette a vezérigazgatói tisztségből, nem szűnt meg a tagsága a vagyongazdálkodási tanácsban, amelynek tagjait nehéz a helyükről eltávolítani. A miniszterelnök felmentheti ugyan a vagyongazdálkodási tanács tagjait, de csak akkor, ha az érintett neki fel nem róható okból nem képes eleget tenni a megbízatásából adódó feladatoknak - olvasható a Magyar Nemzetben.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Tátrai Miklós munkaügyi bírósághoz fordul

Tátrai Miklós munkaügyi bírósághoz fordul, mert szerinte Oszkó Péter pénzügyminiszter nem rendelkezhetett volna a rendkívüli felmondásáról. Erről a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) kedden leváltott vezetője a Népszabadságnak adott interjújában beszélt.